dimecres, 4 de juny del 2008

És demà!

Ja ho diu la cançó: "One day moooooooore"!!! Així és com em sento aquests dies i em dic a mi mateixa: "un dia més". I el que és més important, amb més entusiasme, si cap, que ahir. Però també amb l'esperança que demà sigui millor que avui.

Us vull deixar amb aquest troç de tema de Schoenberg que fa posar els pèls de punta. L'àudio no és dels millors però la interpretació i el muntatge són sublims (això sí, falta la bandera, Enjolras).




I, "por si fuera poco", us deixo amb la versió concert del 10è aniversari. Tot i que aquesta ja la coneixereu, segur que us caldran mocadors a mà, perquè emociona de debò.



Disfruteu-los!

Records Miserables per a tothom!!

6 comentaris:

alfonso ha dit...

hola ya he vito los miserables,pero sino me equivoco,es sacada de YOTUVE y no estais ahí.
yo también estoy aprendiendo,y he colgado un par de ellos los puedes ver.
El peludo ya tiene una pelota nueva en el armario del alcon

Meta ha dit...

De acuerdo, a ver si no se zampa esta.

Un beso

Sergi ha dit...

Sempre hi ha un demà... I escoltant aquest tema, encara és més emocionant l'espera. Impressionant... sobren les paraules i fins i tot els sentiments.
És demà! El moment!!! ÉSSSSSS deeeeeeeemàààààààààààààààààààààà!
Salut i miserables

Meta ha dit...

Ai!! La veritat és que hi ha pocs moments com aquest en què notes com s'ericen els pèls de l'emoció. Salut, la que queda... i força miserables!!!
Una abraçada

Charly ha dit...

A aquestes alçades només penso en el dia en que demà estiguem de vacances, jerx.

alfonso ha dit...

Sezampó la pelota a la primera ya no le compro más,asta que no rompa las de petanca,que de esas hay unas pocas .Y cuando cuelges un comentario y esa para mí que sra en miblog.

ALFONSO