dimecres, 16 d’abril del 2008

Fins quan?!



http://www.3cat24.cat/noticia/272338

Ja sabem tots que no podem vèncer sempre la fatalitat. Però sí que tinc la sensació que la sol·lució a determinats problemes sempre és com a resposta a un fet tràgic, negligència... Cal esperar, a què?
Quants anys i anys fa que es reclama el soterrament de la via?
Quantes més morts calen per a què el projecte es faci realitat?
M'he quedat parada davant la notícia. Segons els mitjans de comunicació "des de començaments de 2008 és la segona mort en aquest pas a nivell... està previst el soterrament de la via..." però ningú diu que després de les obres de soterrament de les vies del tren hi haurà les obres d'instal·lació de les vies del trambaix just a sobre de les que ara hi ha.
No són les vies un perill???? O ho són només les de Renfe????

4 comentaris:

carme ha dit...

uau carmeta,
jo q visc en un altre planeta mai m'entero de res.... i a vegades ho agraeixo...

ay bonica, les vies són vies, renfe, tram..... sino que expliquin quants accidents ha produit el meravellós tram des que va començar! Jo no me'l he menjat varies vegades de miracle!

fins demà bonica.

Sergi ha dit...

Mira Carme això sempre és igual... Però és que hi ha tantes coses com aquesta... De totes maneres, el dia que per desgràcia el tren s'emporti per endavant algú mitjanament rellevant o algun polític o càrrec similar, veuràs que poc que costa arreglar el tema.
República bananera... És el què hi ha...
Salut i soterraments

Meta ha dit...

República? Jo diria monarquia democrático-bananera!
Fins després

alfonso ha dit...

El dichoso soterramen de la vía hay me aprendí de memoria el DNI de tanto firmar para que hundieran la vía y no estoy seguro de verla soterrada pero lo que si he visto son muchas personas destrozadas por el tren la última vivia en mi escalera y era una persona joven,estaba tirada en la cera y había muchas personalidades que seguramente coinciden con nosotros en el peligro existente pero no aceleran el proceso el proceso tenia que haber empezado en 2007 y aun sigue muriendo personas